Oplevering

Vakkundige schoonmaak na oplevering
Na nieuwbouw, verbouw of renovatie levert Totaal Schoonmaakdiensten een grondige schoonmaak van uw pand. Zo is de ruimte geheel aan kant voordat u het gaat inrichten en betrekken.

Met het bouwvuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een snelle start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. Totaal Schoonmaakdiensten kan voor u alle bouwvuil verwijderen. U kunt hierbij denken aan grof bouwvuil dat wij voor u opruimen, maar natuurlijk ook aan het bouwstof, de verf- en kitresten die verwijderd moeten worden en de glasbewassing.

Verhuist u met uw kantoor of bedrijf naar een ander pand? Het fijnste begin van deze nieuwe start is een opgeruimde ruimte waaraan u geen werk meer heeft wat betreft schoonmaken en reinigen. Totaal Schoonmaakdiensten zorgt er ook in dit geval voor dat het nieuwe pand schoon en fris aan u wordt opgeleverd!

Met de hulp van Totaal Schoonmaakdiensten heeft u een schone start van wonen/werken in uw pand!

Wij bieden schoonmaakdiensten op maat

Onze missie is een zo compleet mogelijk pakket van schoonmaakdiensten aan te bieden waarbij goede samenwerking en communicatie met u een belangrijke rol is. Schoonmaken is een vak, daarom zijn onze mensen goed opgeleid en in het bezit van de diploma’s die nodig zijn. Wij leveren onze diensten precies zoals u dat wenst, maatwerk is onze kracht.