Schoonmaak

Schoonmaken is een vak!
Onze ervaren specialisten weten als geen ander om te gaan met specialistische reinigingsklussen van sanitair, interieur en alle soorten vloeren.

Interieur reiniging
Het streven van Totaal Schoonmaakdiensten is u te ontzien en zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. Het doel is de kosten voor onze cliënten zo laag mogelijk te houden en het gewenste resultaat te behalen.

Wij hebben een werkprogramma waarin alle voorkomende zaken staan die in een gebouw aanwezig kunnen zijn. Hierdoor komt alles aan bod wat moet worden schoon gemaakt. Uiteraard niet elke dag alles, maar de werkzaamheden zijn dusdanig op elkaar afgestemd dat uw gebouw het hele jaar door schoon is.

Sanitair
Een schoon toilet maakt een representatieve indruk op de gebruikers. Aan hygiëne hechten zij veel waarde!
Met onze gediplomeerde schoonmakers reinigen wij niet alleen het sanitair van gebouwen maar ook dat van publieke ruimtes en evenementen.

Wij bieden schoonmaakdiensten op maat

Onze missie is een zo compleet mogelijk pakket van schoonmaakdiensten aan te bieden waarbij goede samenwerking en communicatie met u een belangrijke rol is. Schoonmaken is een vak, daarom zijn onze mensen goed opgeleid en in het bezit van de diploma’s die nodig zijn. Wij leveren onze diensten precies zoals u dat wenst, maatwerk is onze kracht.