Vloeronderhoud

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om vloerenonderhoud.
Met onze kennis, ervaring en goede machines kunnen wij u adviseren om uw vloeren zo lang mogelijk schoon en mooi te houden.

Het juiste onderhoud van uw vloer zorgt voor een jarenlange verlenging van de levensduur. Wij werken met de meest moderne apparatuur en een hoge kwaliteit aan middelen.
Wij zijn ervaren met elk soort vloer en weten precies welke materialen uw vloer laat stralen.

U kunt van ons verwachten dat uw vloer op een professionele en nette manier wordt behandeld.

Diverse manieren van vloeronderhoud.
Door de diversiteit van vloeren zoals vloerbedekking en tapijt, marmoleum of een natuurstenen vloer is het uitermate belangrijk dat u het vloeronderhoud hiervan door een bedrijf laat uitvoeren met verstand van zaken. Totaal Schoonmaakdiensten kan de volgende manieren van vloeronderhoud verzorgen voor bedrijven of particulieren.

– Strippen en conserveren van vloeren
– Re-coaten of highspeed sprayen van marmoleum- of linoleum vloeren
– Nat en/of droog reinigen van vloerbedekking
– Machinaal schrobben van vloeren
– Kristalliseren van natuurstenen vloeren
– Professioneel reinigen van tapijten. Het reinigen door middel van shamponeren, bonnetsprayen en sproei-extractie technieken.

Wij bieden schoonmaakdiensten op maat

Onze missie is een zo compleet mogelijk pakket van schoonmaakdiensten aan te bieden waarbij goede samenwerking en communicatie met u een belangrijke rol is. Schoonmaken is een vak, daarom zijn onze mensen goed opgeleid en in het bezit van de diploma’s die nodig zijn. Wij leveren onze diensten precies zoals u dat wenst, maatwerk is onze kracht.